ALEGE ORAȘUL
Alba Iulia Arad Bacău Baia Mare Botoșani Brașov Brăila București Cluj Napoca Constanța Covasna Craiova Deva Giurgiu Iași Mediaș Oradea Piatra Neamț Râmnicu Vâlcea Sibiu Sighișoara Slatina Timișoara Târgu Mureș

Tracey Windmill și Terapiile Americane Aplicate cu Succes în România

Tracey Windmill și Terapiile Americane Aplicate cu Succes în România

Tracey Windmill și Travis Knuth au susținut la Sibiu, Masterclass-ul Dynamic Flow Massage, eveniment organizat de Academia Reflexovital, în parteneriat cu Asociația de Masaj și Terapii Complementare.

Tracy Windmill este terapeut maseur de mai bine de două decenii, este terapeut acreditat IMA ( International Massage Association ) și instructor de Multi Dimensional Bodywork. 

Tracy este originară din Australia iar, în prezent, trăiește în Colorado, SUA.

“Dynamic Flow Massage“ a apărut din dorința clienților mei, ca și alți terapeuți de masaj să includă în terapiile lor mișcarea și întinderea pe care le încorporez în ședințele mele de masaj. “, spune Tracey Windmill.

Aceasta tehnică de masaj își propune să îmbine tehnica cu emoția, să treacă dincolo de tensiunea fizică și disconfortul resimțite de client la nivelul corpului, pentru ca acesta să poată experimenta trăiri emoționale intense.

Dynamic Flow Masaj este conceput pentru a oferi o experiență relaxantă și revigorantă pentru Minte-Trup-Suflet.

“În starea de FLOW se realizează o conexiunea la nivel profund între persoana care primește masajul și terapeutul care oferă masajul. Se stabilește o conexiune la nivel energetic și emoțional, cu pauze de respirație conștientă. Dynamic Flow Masaj este o tehnică prin care clientul nu simte că ședința de masaj este compartimentată și că se lucrează pe bucăți, ci este un proces întreg prin care se simte conectat cu corpul și sufletul său. “, spune Tracey Windmill.

Masterclass-ul Dynamic Flow Massage a fost așteptat cu nerăbdare de terapeuții din Romania, dar și de peste granițe. A fost un eveniment Sold Out, cu locuri limitate.

Terapeuții prezenți la Masterclass au fost foarte dornici și deschiși să experimenteze și să încerce lucruri noi. Entuziasmul se putea citi pe fețele și în reacțiile lor. Am comunicat și ne-am conectat foarte ușor cu ei. “, spune Travis Knuth.

“ În primul rând, mulțumim pentru invitație, am avut ocazia să cunoaștem românii de-aproape, sunteți un popor ospitalier iar Sibiul este un oraș minunat. Pe parcursul celor patru zile de curs, am cunoscut terapeuți entuziasmați și curioși să asimileze această tehnică nouă. În fiecare zi, erau dispuși să învețe și să încerce lucruri noi. A fost o provocare și o experiență minunată și sper să ne revedem curând. “, spune Tracey 

Pentru terapeuții prezenți la Masterclass-ul de la Sibiu, Dynamic Flow Massage a fost o călătorie într-o nouă dimensiune a masajului și un prilej de a-și îmbogăți cunoștințele și portofoliul. 

Zilele acestea au fost absolut speciale. Tracey și Travis ne-au împărtășit tehnici, emoții și energii unice si pot spune cu mana pe inima că mi-a schimbat viziunea asupra masajului, a energiei și a iubirii. “, ne spune Simona Ciocănel, participant Masterclass Dynamic Flow Massage.

Întâlnirea cu mentorul și profesorul pe care îl admiri este o oportunitate de a construi o relație mai puternică și de a învăța din experiența și îndrumarea acestuia. Mastesclass-ul Dynamic Flow Massage a găzduit terapeuți atât din țară cât și din străinătate, “Mi-am dorit să învăț tehnica predată de Tracy și când am văzut că vine la Sibiu, mi-am zis că Franța e aproape de România și m-am înscris. Sunt foarte, foarte fericită că sunt aici, mișcările, energia și oamenii sunt grozavi. “, Carole, terapeut maseur, Franța.

Timp de patru zile, cursanții au trăit o experiență interesantă și plină de satisfacții atât la nivel personal cât și la nivel profesional “A fost un transfer de energie incredibil. Trainerii, Tracey și Travis, sunt grozavi, felul în care s-au conectat cu energiile noastre a făcut ca toată experiența să fie ireală. Am înflorit, pur și simplu. “ Alexandra, terapeut maseur.

Evenimentul Masterclass Dynamic Flow Massage a fost organizat de Reflexovital Sibiu, al cărui cofondator este Iulian Motoc: “Suntem foarte mândri că am reușit să-i aducem, în România, pe Tracey Windmill și Travis Knuth. Am făcut o punte între două continente și culturi diferite cu Masterclass-ul Dynamic Flow Massage și am ajuns la concluzia că emoția și energiile terapeuților nu au bariere. Au fost patru zile intense, am asistat la un masaj next level, dincolo de tehnică, trainerii au pătruns în planul emoțional și energetic al terapeutului. Este o experiență care merită trăită cu o minte deschisă și cu dorința de a învăța lucruri noi.

A fost un eveniment reușit și sperăm să ne revedem cât de curând cu Tracey Windmill și Travis Knuth, la Sibiu. Deja am stabilit ca în toamnă să repetăm acest masterclass. Pentru detalii, puteți urmări paginile noastre de Facebook și Instagram.“, Iulian Motoc, cofondator Reflexovital, Președinte al Asociatiei de Masaj și Terapii Complementare ( AMTC ).

 

Te așteptăm la curs în 18-19 februarie 2024.

 

Galerie foto

FOLLOW US

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook, Instagram și Youtube și fii la curent cu postările zilnice din cadrul cursurilor Reflexovital!

Facebook Instagram Youtube Newsletter