Electrostimulare

“Creeaza fermitate si tonus”

Electrostimularea este un tratament eficient, simplu si sigur, prin care micro-curentii actioneaza asupra fibrelor musculare, stimulandu-le prin contractari alternate cu mici pauze. Astfel, acesti micro-curenti genereaza o cerere foarte mare de energie in muschi, iar pentru a face fata acestei cerinte, muschii utilizeaza grasimile din zona ca pe o sursa de energie. Cu timpul, in timpul tratamentului, grasimea din zona respectiva dispare, ca si cum persoana ar face exercitii fizice.

Tratamentul este benefic atat pentru femei, cat si pentru barbati, iar o sedinta de electrostimulare dureaza 45 de minute. O astfel de sedinta echivaleaza cu doua ore de sport. In general, se recomanda ca fiecare sedinta de electrostimulare sa fie completata de un masaj cu crema anticelulitica. Totodata, in perioada tratamentului, se recomanda un consum de lichide in cantitate de 2 litrii zilnic, ajutand la eliminarea toxinelor. De asemenea, trebuie sa stiti ca slabirea prin electrostimulare( greutatea corporala)nu este spectaculoasa, ci ajuta mai mult la cresterea fermitatii si tonusului si la redimensionarea corpului.

Rezultate:

  • disparitia tesuturilor adipoase in exces (slabire) din anumite zone ale corpului
  • fermitatea, definirea sau marirea masei musculare, eliminarea stresului cotidian
  • imbunatatirea metabolismului si a circulatiei sanguine
  • cresterea gradului de oxigenare a zonei de tratare, ceea ce, in timp, duce la disparitia celulitei
  • liftingul (ridicarea) sanilor, feselor sau al unor zone ale fetei
  • atenuarea sau chiar eliminarea durerii din diferite zone ale corpului
  • eliminarea toxinelor si a retentiei de apa

Indicatii: se adreseaza tesuturillor cu tonus scazut, si celulita superficial

Contraindicatii: patologii dermatologice

Durata: 45 de minute/sedinta

Cel mai nou si dotat centru de modelare corporala din Sibiu. Vizitati-ne pe www.tratamentmodelare.ro

 

Cautari populare

Cautari populare: Curs cosmetica, Curs modelare corporala, Curs reflexoterapie, Curs masaj terapeutic, Curs hair styling, Curs stilist protezist unghii, Curs machiaj specializare, Curs make-up artist, Curs manichiurist - pedichiurist, Curs cosmetician, Curs coafor stilist, Curs tehnician maseur, Curs formator, Curs instructor/preparator formare

Filiale Reflexovital: Sibiu, Valcea, Targu Mures, Timisoara, Piatra Neamt, Deva, Cluj-Napoca, Brasov.