Cursuri Reflexovital

Cursuri Reflexovital“Frumusetea o noua cariera!”

Cursurile Academiei de Infrumusetare Reflexo-Vital se bazeaza in primul rand pe calitate oferind cei mai buni traineri, spatii generoase, dotari, aparatura si ustensile de lucru de la branduri cu renume in Romania: Schwarzkopf Professional, Wella (coafor stilist), Parisax Professional, (make-up artist)  Thuya,(manichiura pedichiura si stilist protezist unghii)  Contrast, (tehnician maseur) Bruno Vassari, Algologie (cosmetica), partener Eternal Beauty,  www.eternal.ro

Daca iti doresti o cariera in acest domeniu si nu stii ce anume ti se potriveste iti oferim consiliere si te putem ajuta sa te decizi. Poti asista gratuit in cadrul fiecarui curs timp de o zi pentru a vedea ce implica meseria pentru care doriti sa optati.

Pregatirea teoretica se efectueaza prin studiul suportului de curs prezentat in Power Point si se dezbate interactiv prin discursuri libere fara a lua notite.

Pe langa notiunile tehnice sunt prezentate cunostinte de anatomie, fiziologie, patologie si idei de realizare a cadrului ambiental al salonului, consilierea si consultanta clientului, promovarea activitatii.

Cursuri Calificare organizate de ReflexoVital

Pentru a va asigura o formare completa la cele mai inalte standarde ale esteticii va punem la dispozitie cursuri: de calificare in domeniile: